2016. február 20., szombat

Érmetartó reloaded

Bő másfél éve jelent meg – vásárlói ötlet alapján – az első érmetartó dobozka a Dobozmanufaktúra kínálatában.  A termék alapötlete az volt, hogy a doboz belsejében lévő 19 nyílás mindegyikébe helyezhető egy-egy érme azok közül, amelyet a család friss jövevénye születésétől kezdve 18 éves koráig kap a Magyar Nemzeti Bank által évente kibocsátott emlékérmek közül. Nem is csoda, hogy másoknak is megtetszett ez az ötlet és rendeltek ebből a dobozkából, hiszen a 18. életévre így egy elegáns, értékálló gyűjtemény áll össze a nagyszülők, keresztszülők jóvoltából.

Időközben kiderült, hogy a dobozka kiváló ajándék lehet férjnek, munkatársnak is, akinek az érmegyűjtés a hobbija. Ehhez azonban kicsit módosítani kellett a dobozka alapvetően gyerekekre hangolt formáján.

Talán februárban már nem kotyogunk ki egy gondosan előkészített karácsonyi ajándékot, ha megmutatjuk, milyen lehet egy felnőtteknek szánt érmetartó dobozka:



Mivel karácsonyra szánt ajándékról van szó, a felirat is ehhez igazodott, de ez – akárcsak a többi dobozunknál – itt is tetszés szerint választható. A termék megrendelhető a Meskán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése